Tijesto

  • 160 g mljevenih petit keksa
  • 80 g rastopljenog maslaca
  • 60 ml mlijeka

Sve zajedno izmiješajte, složite na dno lima i izravnajte.

1. krema

  • 500 g Istarske kravlje skute Špin
  • 2 jaja
  • 2 vanilin šećera
  • 200 g šećera
  • prstovet soli

Sve zajedno izradite mikserom, namažite na kekse i pecite na 180 °C oko 30 minuta.

2. krema

  • 200 g šumskoga voća
  • 400 ml vode
  • 2 preljeva za torte od jagode
  • 100 g šećera
  • vanilin šećer

U posudu stavite preljev za torte, vodu, šećer i vanilin šećer. Miješajte na laganoj vatri dok ne zakuha. Umiješajte šumsko voće i još malo kuhajte, ostavite nekoliko minuta da se ohladi te prelijte kolač.